söndag 6 juni 2010

Resultat + bilder

lb+5: Han var fin, en aning "seg" då det va vääldigt varmt så kan förstå honom :) Allt satt iaf klockrent, inga problem med ngt. Kunde liksom sitta där och bara flyta på ist för att behöva idiotrida för att komma över. Till sista hindret i grunden så tappade han iaf fokusen helt så han var inte riktig beredd på att det skulle komma en stor ganska bred oxer så han hann inte att få upp benen riktigt så peta sista i grunden, skit surt.

la: Han var mkt piggare och sjuk stark! Han gick inte att reglera så mkt då han bara sprang på som attan på den här stora gräsbanan. Det resulterade i att vi gjorde plockepinn av banan. Han lyssnade inte på halvhalterna så ja, tre pet + ett stopp på en oxer in i kombi. då jag la honom alldeles för stort.

Ingen bra resultatmässig dag men annars så har han facktiskt kännts väldigt fin :) Får hoppas på att vi har lite mer samma åsikter till nästa tävling så att vi kan komma överens om tempot lite bättre ;) Måste bara säga att både asse och magic stortrivdes i transporten, dom bara sprang in och tyckte om den riktigt mkt såg det ut som :)

Blev inte så många bilder då ingen hann fota men tack jenny för dom bilderna du tog iaf :D
/Emma






Moa var en duktig hästskötare :D

2 kommentarer:

  1. det var myysigt idag, även fast resultaten blev som dom blev, och asse saknar killen massa :( stod och gnäggade i stallet förut stackaren haha, puss

    SvaraRadera
  2. moa: ja, det är alltid roligt när vi åker tsm på tävlingar :D det får vi göra oftare! aw stackaren, det kunde inte vara lätt att skiljas så drastiskt, men dom får ju träffas i sommar igen :D

    SvaraRadera