onsdag 17 februari 2010

Uvex ridhjälm

Uvex har i flera årtionden utrustat ett stort antal landslag inom alpin skidåkning,skidhopp och skeletonsporten. Det har givit stor teknisk kunskap och erfarenhet som man använt sig av i utvecklingen av uvex ridhjälmar. Idag finns tre olika typer av denna högteknologiska, toppsäkra och välventilerade hjälm.
Vi på Jacson är väldigt glada över att kunna erbjuda uvexfantastiska ridhjälmar och glasögon, speciellt framtagnaför ryttare. Alla uvex hjälmar möter EN 1384-standard ochär en av de absolut säkraste på marknaden.
Ridhjälmen med sitt ytterskal och speciellt medsitt EPS innerfoder, absorberarstötar och ger ett maximalthuvudskydd. uvex använder sig endast av material som garanterar högsta nivåav säkerhet. uvex ridhjälmar följer de högsta säkerhetsföreskrifternaenligt standard EN 1384.

Uvex ridhjämen kommer att kunna köpas hos Jacson (http://www.jacson.se/) för ca. 3379kr. Det finns fler modeller och priser upp till 7499kr.
HISS eller DISS?
/Emma

3 kommentarer:

  1. diss tror jag, det ser ut som en kopia på gpa-hjälmen typ :P

    SvaraRadera
  2. HISS säger jag bara! Provade en uvex och jisses, vilken skön hjälm.
    Kan starkt rekomendera den.

    På www.hastochponny.se finns alla modellerna för beställning, samt glasögonen.
    Kan starkt rekomendera webshoppen också, kunnig personal och bra priser och snabba leveranser.

    SvaraRadera
  3. nämd butik ovan är inte ens återförsäljare till Uvex! Måste vara butiksinnehavaren som lagt den kommentaren.... =( men hjälmarna är sköna och bra för de ser inte ut som alla andra!

    SvaraRadera