onsdag 26 maj 2010

dagens ridning

började med Lucky, som var pigg och lite smågrinig idag faktist, krävde inte så mycket utan bara lite grunder, tempoväxlingar o övergångar och sånt. och han blir verkligen jätte irriterad i galoppen haha :p för har börjat korta galoppen ganska rejält och se till att stärka han i det tempot, och så gör han ett försök till att komma undan och trycker in bogen, så kickar man till lite framför sadelgjorden och han blir skitsur verkligen haha sötnöt. bara att fortsätta jobba så går det nog lättare sen. avslutade med att gå in och bröta och lulla lite i skogen.

sedan var det grynets tur. gud känns inte som man sitter på någonting verkligen :o men med lite muskler och framför allt kortare läder än idag så ;)
men nu blir det massa ut och klättra och markarbete med bommar och cavaletti och en jävla massa diciplin så kommer hon bli en super ponny, absolut! synd att hon är så liten bara annars hade hon gärna fått stanna ;) men vi har ju inte sådär jätte mycket användning för en b-ponny hahah. menmen. det var min dag. och på fredag ska jag be mami ta lite kort både på lucky och grynet när jag rider imorgon blir de dressyrträning.
/amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar